Hvem står bag Bendata.dk?

Det gør jeg, Morten Bennedsen. Jeg er 30 år gammel, og lavede min første hjemmeside i  Word i 1998 i en alder af 10 år. Siden er der sket meget, både inden for hjemmesider, og for mig personligt.

Jeg har en teknisk studentereksamen (HTX) fra IT-College Denmark, og har siden hen arbejdet ved TDC og Carlsberg, og senere læst videre til Business Development Engineer på Aarhus Universitet.

Jeg hjælper i dag en større gruppe virksomheder med at vedligeholde og udvikle på deres webshops, som altid har været mig særlige fokus.. Jeg anvender primært CMS-systemerne PrestaShop og WordPress, som gør at du selv nemt kan vedligeholde informationer til din hjemmeside, og ændre priser, billeder tekster osv. selv, efter jeg har sat det op for dig.

Jeg har dertil undervist i PrestaShop på Aarhus Universitet, BSS, samt på Slagteriet Udviklingspark i Vejle, og har gennem tiden været medejer af flere webshops. Min erfaring både som udvikler og ejer af webshops, gør at jeg bedre kan hjælpe dig med at få implementeret de rigtige features i netop din webshop, så du kan fokusere på det du skal, nemlig at sælge dine varer.

Bendata ApS blev i 2019 officiel PrestaShop partner, og er også certificeret i både Frontend, og Backend-udvikling i PrestaShop.