Hvem står bag Bendata.dk?

Det gør jeg, Morten Bennedsen. Jeg er 33 år gammel, og lavede min første hjemmeside i  Word i 1998 i en alder af 10 år. Siden er der sket meget, både inden for hjemmesider, og for mig personligt.

Jeg har en teknisk studentereksamen (HTX) fra IT-College Denmark, og har siden hen arbejdet ved TDC og Carlsberg, og senere læst videre til Business Development Engineer på Aarhus Universitet.

I 2007 startede jeg Bendata mens jeg stadig var studerende.

Vi er i dag vokset til et team af projektledere og udviklere og hjælper i dag en større gruppe virksomheder med at vedligeholde og udvikle på deres webshops, som altid har været mig særlige fokus.. Vi fokuserer på e-commerce og anvender primært CMS-systemet PrestaShop, som gør at du selv nemt kan vedligeholde informationer til din webshop, og ændre priser, billeder tekster osv. selv, efter jeg har sat det op for dig.

Jeg har dertil undervist i PrestaShop på Aarhus Universitet, BSS, samt på Slagteriet Udviklingspark i Vejle, og har gennem tiden været medejer af flere webshops. Vores virksomhed bærer præg af min erfaring praktisk erfaring både med udvikling og medejer af webshops. Derfor har vi en hand-on erfaring, som de fleste andre udviklingshuse ikke har. Det gør at vi bedre kan hjælpe dig med at få implementeret de rigtige features i netop din webshop, så du kan fokusere på det du skal, nemlig at sælge dine varer.

Bendata ApS blev i 2019 officiel PrestaShop partner, og er også certificeret i både Frontend, og Backend-udvikling i PrestaShop.